Sayın Petibör,
"Bu video da birini gökdoğan yanındakini bozdoğan zannettiniz halbuki ikiside IIR füzeydi boyları farklı diye şartlı refleks ile biri bozdoğan öbürü gökdoğan dediniz."
Yanlış söylediğim doğru ama sebebi yanlış. Aslında editör Tolga Özbek'e video'nun hemen peşine yanlış söylediğimi söyledim, orayı kes dedim ama unutmuş.
Olay şöyle gelişti.Etrafımız vatandaşlarla çevrili onu da geç çekim yapmak için ulusal kanallar sırada. Biz özel izinle uçağın yanına girmişiz. Yani çok ciddi stres altındayım ve acelem var. Normalde Gökdoğan ve Bozdoğan olması gereken yerde garip değişik daha doğrusu Sidewinder'e benzeyen füze var. Daha sabahtan twitter'dan bana sormaya başladılar, bende gidince görürüm dedim. Kamereya konuşurken biri Bozdoğan, diğeri Gökdoğan diyorum ama içimden bir terslik var bunu burnunda IR başlık varda dedim.
Neyse sonra başındaki adamlara bu ne diye sordum bilen yok. Sonra öğleden sonra gelip sordum Meteor dediler. Komik olma kuzen dedim geçti. TAI ve Roketsan, Sage standına gidip sordum.Son ikisi TAI'ye sor dedi biz bilmeyiz. TAI dede cevap alamadım İngiliz füzesi vs. sonra Dedim ki TF-X de İngiliz ortaklığı var ya ya benzemeze bile ya AIM-132 ASRAAM ı temsil ediyor veya 9X de atılabilecek demek için 9X'i. Çünkü ona çok benziyordur.
Sakfor'a bende üyeyim neresinde hangi başlıkta konuşuldu paylaşırsanız girip bakayım. Çok sevinirim.
Saygılar.