Evet arkadaşlar, bir süredir zihnimi meşgul eden araba satın alma işim sona ermek üzere. Daha önce bahsettiğim üzere, elimde 2006 model, 119.000 km'de, dizel crdi Kia Cerato aracım vardı (halen de var, satışını düşünüyorum.). Yaklaşık 120.000.-TL bütçeli, benim ve kızımın kullanabileceği, satışı kolay bir araç almak üzere yola çıkmıştım. Başta Passat olmak üzere epey bir baktım, internetten araştırdım. Benim bütçeme elden çıkarmayı düşündüğüm aracın km'sinde Passat bir araç bulmak zor. Üstelik modeli 2010-11 gibi olacak. Bu sırada bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine sıfır araç bakmaya başladım. Ankara Yenimahalle'deki Wolksvagen, Renault, Fiat ve Honda bayiini birkaç saat gezdim. Sonuçta Honda Civic, 1,6 motor, tam otomatik vitesli, benzinli ve fabrikadan işli lpg'li executive 2018 model sıfır bir araç için cazip olduğunu düşündüğü bir teklif aldım. Bu aracı 130.000.-TL bedelle, üstelik 50.000.-TL'si faizsiz 1 yılda geri ödemeli olmak kaydıyla almaya karar verdim. Doğrusu benim öyle pek bir marka vs. takıntım yok. Ama sonuçta kızım beğendi.
İlgilenip bu sayfalarda bilgilendirme yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.