Bende tam olarak "adaletinizi" sorguluyorum
Yoksa ben sizin tutupta fetöcü olduğunuzu düşünmüş değilim zaten
Sizin kabahatiniz işlerin hakkını vererek konuyu değerlendirmemeniz de...
Ve bunda inat ediyorsunuz
Sizin bu inadınızda söz konusu operasyonu yapanların yağına ekmek sürüyor...
1-Fetönün operasyon kabiliyetini küçümsüyorsunuz
2- Nusraya haddinden fazla kabiliyet atfediyorsunuz
Nusranın bir defa hedefinde yurt dışında operasyon yapmak gibi bir hedefi yok
Olsa bile Türk polisinin kadrolarına 2011 12 li yıllardan beri sızması mümkün değil çünkü daha o zaman Nusra diye bir örgüt bile yok
Keza böyle bir sızmayı yapabilecek kabiliyete de sahip değiller böyle bir sızmayı yapabilmek için istihbarat örgütü gibi çalışmak gerek...
Ki fetö de zaten istihbarat örgütü gibi çalışmış
3-Her şeyi geçtim nusranın Rus büyük elçisinin programını öğrenmesi mümkün değil zaten
Çünkü nusra paramiliter yapıya sahip bir örgüt siz ondan istihbarat örgütü gibi davranmasını bekliyorsunuz.
Oysa bu adamların ne öyle bir kaynağı var. Ne öyle bir kabiliyeti var. Ne de öyle bir desteği var. Keza adamların böyle hareket etmek gibi bir misyonları da yok
4- Meseleyi sahip olduğunuz ideolojiden bağımsız olarak değerlendiremiyorsunuz. Buda sizi subjektif yorumlar yapmaya itiyor
Sabah gazetesinin fetöcü demiş olmasını fetönün fail olarak gözden çıkarılması için yeterli görmeniz bu maddeyi doğrular nitelikte
Zira sizin düşüncenize göre "iktidar yalakası" olmak fetöyü aklamaya yetiyor
Ki siz bunu fetöyü savunduğunuz içinde yapmıyorsunuz. Sahip olduğunuz ön yargılar size bu yorumu yaptırtıyor.
Dahası bu ön yargılara göre bir "iktidar yalakası" 15 Temmuzdan önce 500 pilot fetöcü diyecek olsa bunu yalan kabul ediyor olacaksınız. Ama bugün aynı kişinin söylediklerinin doğru çıkması meseleleri ön yargılı olarak değerlendirmeme adına yeterli bir done olamıyor.
5- Fetö yü siyaset üstü bir mesele olarak görmediğiniz için hala mevzuyu ön yargılarınızla yorumluyorsunuz. Sonuç olarak
bilmeden istemeden adamlar ülke de operasyon çektiğinde onların hedef saptırmasına aldanıyorsunuz. Ve meseleyi bulandırıyorsunuz. Bu da ülkemizin ali menfaatlerine aykırı bir durum...
Bu arada ben büyük elçinin öldürülmesini arka sayfada yorumladım zaten...