Stratejik Gurme

Başlatan sahin1, Mar 15, 2016, 05:45 ÖS

« önceki - sonraki »
Aşağı git

HDS

Çok iyi rakılar var artık Türkiye'de. Rakı bir lakerda yanı, çiroz yanı, humus yanı içkisi. Izgara balık için durum fena. Mesajı Paylaş

delenda_est_carthago

#61
Eki 16, 2018, 03:32 ÖS Last Edit: Eki 16, 2018, 03:34 ÖS by delenda_est_carthago
Ben de onu diyorum.. keskin tatlarla beraber anca..  meze kulturu ondan var...Acili ezmedir humustur haydaridir lakerdadir  vs...

Daha sofistike ince , ecnebice deyimiyle "subtle" tatlarin ustunu kapatiyor raki..kalitesi ne olursa olsun

yemekle beraber saraptan baska alkollu icecek tanimam. Bira denmis..Yemekle ha bira ic ha kola ya da gazoz ic, hic farki yok bence...


Balik kulturunun gelismemesinin sebeplerinden biri olabilir raki. Mesajı Paylaş
Dum spiro, spero

Yukarı git

Paylaş delicious Paylaş digg Paylaş facebook Paylaş furl Paylaş linkedin Paylaş myspace Paylaş reddit Paylaş stumble Paylaş technorati Paylaş twitter